Nieuws

Appartementen, Haarlem

In opdracht van Certitudo Capital uit ‘s-Hertogenbosch zijn we gestart met de transformatie van een kantoorpand naar 111 appartemtenten aan de Surinameweg in Haarlem. Wij verzorgen hier de installatie van LED-verlichting (appartementen en algemeen), de toegangscontrole en brandmeldinstallatie.


 Aanpassingen pand Waardenburg

In opdracht van Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling, gaat H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. wij het aangekochte pand te Waardenburg aanpassen naar de wensen van deze tijd. De installatie zal op gebied van data, verlichting, inbraak, toegangscontrole en brandmelding worden aangepast.


Na de verbouwing zal een deel van het personeel van Warenhuys van Wanrooij hier hun nieuwe werkplek krijgen. 

 


 Verbouwing Anton Jurgenshuis in Oss

In opdracht van Mgr. de Boerstichting realiseerden we de complete renovatie van verlichting (LED), data-, inbraak-, toegangs- en brandmeldinstallatie van het Anton Jurgenshuis in Oss.


Kantoorpand 'High Five' in Hoofddorp

Het kantoorpand van Hight Five aan de Neptunesstraat in Hoofddorp wordt volledig gerenoveerd en aan deze tijd aangepast. Het kantoor is 8500 m2 groot en heeft de beschikking over ruim 600 werkplekken.
 

De werkzaamheden (in opdracht van eigenaar Certitudo Capital, die deze ruimte verhuurd aan Ingenico Group Nederland) zijn inmiddels aangevangen en H. van Zandvoort Electrotechniek B.V.  verzorgt hier: 

- De complete lichtinstallatie met Dali gestuurde LED-verlichting armaturen

- Data-, inbraak-, toegangs- en camerainstallatie

- Elektrische laadpalen

Diverse aanpassingen kantoorpand BNP Paribas

We hebben een start gemaakt met diverse werkzaamheden aan het kantoorpand van BNP Paribas in ’s-Hertogenbosch. In opdracht van Certitudo Capital wordt de bestaande verlichting in het pand vervangen door LED-verlichting. Bovendien worden extra werkplekken aangepast en nieuwe laadpalen en PV-panelen aangebracht.Aansluiting PV panelen bij IBN en Vice Versa is Oss

H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. verzorgde onlangs in opdracht van Ecodome Oss de aansluiting van 1200 PV panelen (AC-zijde) bij IBN in Oss. Deze netgekoppelde PV (Photo Voltaic)-installatie vangt het daglicht op en zet deze om naar stroom. Door het zelf opwekken van elektriciteit profiteert IBN Oss van veel nieuwe voordelen. De panelen zijn namelijk niet alleen milieuvriendelijk, ze besparen ook enorm op de energierekening.


Binnenkort wordt ook het bedrijfspand van Vice Versa in Oss voorzien van 5500 PV-panelen (AC zijde) met een vermogen van 1600 ampère.

Nieuwbouwproject met winkels en appartementen IJsselstein

Aan de oostzijde van de binnenstad van IJsselstein starten binnenkort de werkzaamheden in nieuwbouwproject ‘Hartje IJsselstein’, waar in opdracht van Van Schijndel Bouwgroep uit Geffen diverse winkels en zestien luxe appartementen worden voorzien van een complete E-installaties en brandmeldinstallaties.


‘Pentaparc Gebouw B’ in ‘s-Hertogenbosch

In opdracht van Certitudo Capital uit ’s-Hertogenbosch zijn wij gestart met de aanleg van een complete inbraak-, brandmeld- CCTV- en E-installatie in het nieuwbouwproject ‘Pentaparc Gebouw B’ aan de Hambakenwetering in de Brabantse hoofdstad.


Dit kantoorgebouw met aanvullende terreininrichting – volledig energie neutraal! – wordt bovendien voorzien van PV-panelen en een toegangscontrole.Uitbreiding wagenpark

Wegens aanhoudende nieuwe projecten hebben wij ons wagenpark verder uitgebreid. Iedereen vele veilige kilometers gewenst!   

Energiezuinig gebouw

In opdracht van de IBN Groep - samen met Kuijpers en Ecodome - op weg naar een Energiezuinig gebouw.
  

Elektrotechniek Tomadohuis, Dordrecht

RTV Rijnmond besteedde onlangs aandacht aan het Tomadohuis in Dordrecht, dat een woonbestemming krijgt. Komend jaar gaat H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. aan de slag met dit project, om het geheel elektrotechnisch te maken.


Bekijk hier de reportage die RTV Rijnmond maakte van het Tomadohuis:
  

Brandveiligheid De Wollewei, Nijmegen

De Wollewei bestaat uit een samenwerking tussen ZZG zorggroep en Standvast Wonen. De toekomstige bewoners zijn 24 bewoners van De Orangerie, die door dementie niet meer zelfstandig kunnen wonen.De bewoners hebben er de privacy van een ruim eigen appartement en de mogelijkheid om anderen te ontmoeten in de gezamenlijke buurtkamer of in de afgesloten binnentuin. In samenwerking met FireX leverde Van Zandvoort Electrotechniek hier een brand- ontruimingsinstallatie op basis van volledige bewaking. Het verplegend personeel beschikt over dect zorgcommunicatie zodat er direct gehandeld wordt bij calamiteiten.


>> Meer informatie op de website van FireX

H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. viert het behalen van belangrijke certificaten

H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. behaalde onlangs twee belangrijke certificaten met betrekking tot inbraakbeveiliging en brandmeldinstallaties.


Inbraakbeveiliging

Door het behalen van het certificaat ‘Borg Beveiligingsbedrijf’ kunt u bij H. van Zandvoort Electrotechniek terecht voor gecertificeerde inbraakbeveiliging. Betrouwbare systemen die ook volgens de geldende installatievoorschriften worden onderhouden. “Onze eigen specialisten beschikken over de juiste capaciteiten in de aanleg van betrouwbare systemen in de strijd tegen inbraak”, vertelt directeur Henri van Zandvoort.


Brandmeldinstallaties
“Met het certificaat ‘Installeren Brandmeldinstallaties’ laten we zien dat we autonome brandmeldinstallaties van een hoge kwaliteit leveren, installeren en onderhouden”, legt Van Zandvoort uit. “We tonen aan dat we goed op de hoogte zijn van de gemeentelijke wet- en regelgeving en adviseren op basis van kennis en ervaring. Onze specialisten installeren brandmeldinstallaties volgens het vooraf overeengekomen programma van eisen, onder andere van brandweer en verzekeraar.”


H. van Zandvoort Electrotechniek B.V.
Door het behalen van deze certificaten heeft H. van Zandvoort Electrotechniek vanaf nu alles in eigen hand. “Voorheen werden deze installaties door onze vaste partners aangelegd. Vanaf nu kunnen we alle werkzaamheden in eigen beheer verrichten. Een enorme opsteker voor ons bedrijf, we zijn helemaal klaar voor de toekomst!”


H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. is in 1997 door Henri van Zandvoort opgericht. Het bedrijf groeide voorspoedig en is sinds 2008 tegenwoordig gevestigd aan de Heesterseweg 29 in Geffen. Ondanks de matige marktomstandigheden slaagt het bedrijf er ieder jaar in een groei te realiseren. De komende jaren richt H. van Zandvoort Electrotechniek zich op de verdere uitbouw van het bedrijf.Foto: Edwin van Zandvoort<
>
Royal Roofing Bijsterhuizen, Wijchen

In opdracht van Bouwbedrijf van Schijndel uit Geffen en Bouwbedrijf van de Ven uit Erp verzorgt H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. diverse werkzaamheden aan het pand van Royal Roofing Bijsterhuizen in Wijchen: lichtinstallatie...


Meer informatie
Royal Roofing Bijsterhuizen, Wijchen
Van Gruijthuijsen Catering, Heesch

In het nieuwe bedrijfspand van Van Gruijthuijsen Catering aan de Cereslaan in Heesch realiseerde H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. de complete electra, data-, inbraak- toegangs- en CCTV-installatie.


Meer informatie
Van Gruijthuijsen Catering, Heesch
Kemkens, Oss

H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. realiseerde de elektrotechnische, brandmeld- , inbraak- , data- en toegangsinstallatie van het hoofdkantoor van Kemkens Groep te Oss.


Meer informatie
Kemkens, Oss