Nieuws

Kantoorpand Kerkenbos, Nijmegen

In opdracht van Van Schijndel Bouwgroep uit Geffen zijn wij gestart met de complete renovatie van kantoorpand Kerkenbos te Nijmegen.
 


 

Techniekdag bij Kemkens in Oss

Ook dit jaar hebben wij als bedrijf weer deelgenomen aan de Techniekdag bij Kemkens te Oss. Bij een bezoek aan onze stand konden deelnemers een prijs winnen in de vorm van een tablet. Om de prijs te winnen moesten de deelnemers een elektrisch schema aansluiten (werkend!) en vervolgens 5 keer op doel schieten. Wie de schakeling goed had en de hoogste score kon rekenen op een tablet.


Op het einde van de dag waren er 2 jongens met een gelijke stand, waarna wij besloten hebben om beiden te voorzien van een tablet. De winnaars hebben hun prijs bij ons op kantoor opgehaald: Jelle Jansen en Jayden Schuurmans.

 


 

Complete verlichting vervangen door LED-verlichting in hoofdkantoor Bouwbedrijf van Schijndel

In opdracht van Bouwbedrijf van Schijndel wordt de complete bestaande verlichting in het hoofdkantoor aan de Bredeweg in Geffen vervangen door LED-verlichting.

 Transformatie kantoorpand naar 74 appartementen in Oss

In opdracht van Certitudo Capital Den Bosch wordt een bestaand kantoorpand aan de Wethouder van Eschstraat in Oss omgebouwd naar 74 appartementen. H. van Zandvoort Elektrotechniek verricht hier onder andere de complete elektrische en verlichtings (LED) installatie, de toegangscontrole en brandmeldinstallatie.


 


Renovatie installatie Vetipak

In opdracht van Vetipak gaan wij op de locatie aan de Landweerstraat-Zuid in Oss de complete installatie renoveren. Het betreft de licht-, kracht-, data- en brandmeldinstallatie. Ook wordt de bestaande verlichting vervangen door LED-verlichting.


  

 En de winnaar is....!

H. van Zandvoort Electrotechniek BV was de trotse winnaar van het Project Spotlight 2018! Door deze overwinning kwam onze bedrijfsnaam onder andere op de LED-boarding tijdens de wedstrijd PSV – FC Utrecht op zaterdag 3 maart 2018 in het Philips Stadion.


Tijdens 'Project 
Spotlight' ging Philips Lighting op zoek naar het mooiste LED-project van Nederland. Met 774 stemmen kreeg het hoofdkantoor van Kemkens Groep in Oss, dat door H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. gerenoveerd is met LED-verlichting, veruit de meeste stemmen. Bedankt allemaal!>> Bekijk hier de volledige eindstand (website Philips 'Project Spotlight')

 Appartementen, Haarlem

In opdracht van Certitudo Capital uit ‘s-Hertogenbosch zijn we gestart met de transformatie van een kantoorpand naar 111 appartemtenten aan de Surinameweg in Haarlem. Wij verzorgen hier de installatie van LED-verlichting (appartementen en algemeen), de toegangscontrole en brandmeldinstallatie.


 Kantoorpand 'High Five' in Hoofddorp

Het kantoorpand van Hight Five aan de Neptunesstraat in Hoofddorp wordt volledig gerenoveerd en aan deze tijd aangepast. Het kantoor is 8500 m2 groot en heeft de beschikking over ruim 600 werkplekken.
 

De werkzaamheden (in opdracht van eigenaar Certitudo Capital, die deze ruimte verhuurd aan Ingenico Group Nederland) zijn inmiddels aangevangen en H. van Zandvoort Electrotechniek B.V.  verzorgt hier: 

- De complete lichtinstallatie met Dali gestuurde LED-verlichting armaturen

- Data-, inbraak-, toegangs- en camerainstallatie

- Elektrische laadpalen
Nieuwbouwproject met winkels en appartementen IJsselstein

an de oostzijde van de binnenstad van IJsselstein starten binnenkort de werkzaamheden in nieuwbouwproject ‘Hartje IJsselstein’, waar in opdracht van Van Schijndel Bouwgroep uit Geffen diverse winkels en zestien luxe appartementen worden voorzien van een complete E-installaties en brandmeldinstallaties.


‘Pentaparc Gebouw B’ in ‘s-Hertogenbosch

In opdracht van Certitudo Capital uit ’s-Hertogenbosch zijn wij gestart met de aanleg van een complete inbraak-, brandmeld- CCTV- en E-installatie in het nieuwbouwproject ‘Pentaparc Gebouw B’ aan de Hambakenwetering in de Brabantse hoofdstad.


Dit kantoorgebouw met aanvullende terreininrichting – volledig energie neutraal! – wordt bovendien voorzien van PV-panelen en een toegangscontrole.Uitbreiding wagenpark

Wegens aanhoudende nieuwe projecten hebben wij ons wagenpark verder uitgebreid. Iedereen vele veilige kilometers gewenst!   

Energiezuinig gebouw

In opdracht van de IBN Groep - samen met Kuijpers en Ecodome - op weg naar een Energiezuinig gebouw.
  

H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. viert het behalen van belangrijke certificaten

H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. behaalde onlangs twee belangrijke certificaten met betrekking tot inbraakbeveiliging en brandmeldinstallaties.


Inbraakbeveiliging

Door het behalen van het certificaat ‘Borg Beveiligingsbedrijf’ kunt u bij H. van Zandvoort Electrotechniek terecht voor gecertificeerde inbraakbeveiliging. Betrouwbare systemen die ook volgens de geldende installatievoorschriften worden onderhouden. “Onze eigen specialisten beschikken over de juiste capaciteiten in de aanleg van betrouwbare systemen in de strijd tegen inbraak”, vertelt directeur Henri van Zandvoort.


Brandmeldinstallaties
“Met het certificaat ‘Installeren Brandmeldinstallaties’ laten we zien dat we autonome brandmeldinstallaties van een hoge kwaliteit leveren, installeren en onderhouden”, legt Van Zandvoort uit. “We tonen aan dat we goed op de hoogte zijn van de gemeentelijke wet- en regelgeving en adviseren op basis van kennis en ervaring. Onze specialisten installeren brandmeldinstallaties volgens het vooraf overeengekomen programma van eisen, onder andere van brandweer en verzekeraar.”


H. van Zandvoort Electrotechniek B.V.
Door het behalen van deze certificaten heeft H. van Zandvoort Electrotechniek vanaf nu alles in eigen hand. “Voorheen werden deze installaties door onze vaste partners aangelegd. Vanaf nu kunnen we alle werkzaamheden in eigen beheer verrichten. Een enorme opsteker voor ons bedrijf, we zijn helemaal klaar voor de toekomst!”


H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. is in 1997 door Henri van Zandvoort opgericht. Het bedrijf groeide voorspoedig en is sinds 2008 tegenwoordig gevestigd aan de Heesterseweg 29 in Geffen. Ondanks de matige marktomstandigheden slaagt het bedrijf er ieder jaar in een groei te realiseren. De komende jaren richt H. van Zandvoort Electrotechniek zich op de verdere uitbouw van het bedrijf.Foto: Edwin van Zandvoort

<
>
Brandveiligheid De Wollewei, Nijmegen

De Wollewei bestaat uit een samenwerking tussen ZZG zorggroep en Standvast Wonen. De toekomstige bewoners zijn 24 bewoners van De Orangerie, die door dementie niet meer zelfstandig kunnen wonen. De bewoners hebben er de privacy...


Meer informatie
Brandveiligheid De Wollewei, Nijmegen
Elektrotechniek Tomadohuis, Dordrecht

RTV Rijnmond besteedde onlangs aandacht aan het Tomadohuis in Dordrecht, dat een woonbestemming krijgt. Komend jaar gaat H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. aan de slag met dit project, om het geheel elektrotechnisch te maken. Bekijk...


Meer informatie
Elektrotechniek Tomadohuis, Dordrecht
Aansluiting PV panelen bij IBN en Vice Versa is Oss

H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. verzorgde  in opdracht van Ecodome Oss de aansluiting van 1200 PV panelen (AC-zijde) bij IBN in Oss. Deze netgekoppelde PV (Photo Voltaic)-installatie vangt het daglicht op en zet deze...


Meer informatie
Aansluiting PV panelen bij IBN en Vice Versa is Oss