Over ons: historie

H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. is in 1997 door mij opgericht.  Het bedrijf was in het begin gevestigd in mijn woonhuis aan de Magnolia in Geffen. Een slaapkamer deed dienst als kantoor en de woonkamer deed dienst als kantine. Hier kwam het personeel iedere vrijdagmiddag bij elkaar voor een hapje en een drankje.

 

Mijn bedrijf groeide voorspoedig waardoor we al gauw uit moesten wijken naar een pand aan de Broekstraat in Geffen en spoedig daarna naar de Heesterseweg 14 te Geffen. Ook daar zette de groei van het bedrijf zich door. Hierdoor was het wederom noodzakelijk om naar een groter bedrijfspand uit te wijken. In januari 2008 is het huidige bedrijfspand aan de Heesterseweg 29 te Geffen betrokken. Dit pand bestaat uit meerdere kantoorruimtes, een kantine, een magazijn en een werkplaats.

 

Ondanks matige marktomstandigheden slagen wij er nog steeds in om ieder jaar een groei van het bedrijf te realiseren. De komende jaren zijn gericht op het verder uitbouwen van ons bedrijf.

 

H.A. Van Zandvoort

Directeur

 

 

 

 

           

 

 

 

<
>
Royal Roofing Bijsterhuizen, Wijchen

In opdracht van Bouwbedrijf van Schijndel uit Geffen en Bouwbedrijf van de Ven uit Erp verzorgt H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. diverse werkzaamheden aan het pand van Royal Roofing Bijsterhuizen in Wijchen: lichtinstallatie...


Meer informatie
Royal Roofing Bijsterhuizen, Wijchen
Van Gruijthuijsen Catering, Heesch

In het nieuwe bedrijfspand van Van Gruijthuijsen Catering aan de Cereslaan in Heesch realiseerde H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. de complete electra, data-, inbraak- toegangs- en CCTV-installatie.


Meer informatie
Van Gruijthuijsen Catering, Heesch
Kemkens, Oss

H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. realiseerde de elektrotechnische, brandmeld- , inbraak- , data- en toegangsinstallatie van het hoofdkantoor van Kemkens Groep te Oss.


Meer informatie
Kemkens, Oss